Over ons

PAESEN NEYENS DIRCKX

Over ons

Over ons

Het kantoor

Advocatenkantoor PaesenNeyensDirckx is sinds november 2010 in Bree gevestigd. De verhuis naar de kantoorruimte aan de Kloosterpoort in Bree onderbouwt de bestendigheid van het advocatenkantoor.

​​​​​​​Aanvankelijk waren Koen Paesen en Bert Neyens studiegenoten, vandaag zijn ze partners - vennoten.

Op 1 januari 2008 verenigden zij hun krachten en hebben samen een advocatenkantoor opgericht. Met de nodige ervaring, kennis en gedrevenheid voelden zij zich hier al snel klaar voor. Een terechte keuze, want na amper drie jaar hebben zij een geschikt pand op een goede locatie kunnen kopen.

Koen en Bert zijn complementair ten opzichte van elkaar en opteren voor een open dialoog onderling met elkaar, maar ook ten opzichte van het cliënteel. Het advocatenkantoor staat garant voor een persoonlijke opvolging van A tot Z: geen tussenpersonen, maar een direct aanspreekpunt. Een persoonlijk contact en een no - nonsense aanpak zijn dan ook de belangrijkste troeven van het kantoor.

Sedert 2014 maakt Kim Dirckx deel uit van het kantoor en is inmiddels (sinds 1 januari 2020) vennoot geworden.

Het advocatenkantoor stelt de belangen van de individuele cliënt centraal en streeft steeds naar concrete, praktische dienstverlening in plaats van eindeloze, onoverzichtelijke en dure procedures.

Investeren in goede relaties, is investeren in de toekomst!

ons team

Wie zijn we

Koen Paesen

Oprichter en advocaat-vennoot sedert 1997, legt zich vooral toe op huurrecht, verkeersrecht, verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht, maar ook op vastgoedrecht.

Bert Neyens

Oprichter en advocaat-vennoot sedert 2000, houdt zich in hoofdzaak bezig met aannemingsrecht, contractenrecht, handelsrecht en bouwrecht.

Kim Dirckx

Is sedert 1 oktober 2014 werkzaam in het kantoor. Zij is doorgegroeid van stagiair naar medewerkster en sinds 01/01/2020 is zij vennoot geworden.
Zij houdt zich voornamelijk bezig met familierecht, contractenrecht en strafrecht.
Mr. Dirckx is erkend bemiddelaar in familiezaken.

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Blijf in het nu

In de kijker

Contacteer ons

Advocaten PAESEN-NEYENS-DIRCKX

Wilt u dat Advocatenkantoor PAESEN-NEYENS-DIRCKX uw juridische zaken behartigt, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.