Het weekendrijverbod


Als u gedagvaard bent voor de Politierechter wegens inbreuken op het Verkeersreglement die worden gesanctioneerd met een rijverbod  is het belangrijk om te weten dat het mogelijk is in bepaalde gevallen een weekendrijverbod te vragen. Dit betekent dat het rijverbod alleen van toepassing is tijdens het weekend (en op feestdagen), waardoor u tijdens weekdagen nog steeds uw voertuig kunt gebruiken voor werk of andere essentiĆ«le verplaatsingen.

Het aanvragen van een weekendrijverbod vereist een gedegen juridische onderbouwing en kennis van de verkeerswetgeving. Ons team staat klaar om u van begin tot einde te begeleiden bij dit proces.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van een weekendrijverbod en hoe wij u kunnen bijstaan, nodigen wij u uit om onze website te bezoeken op www.paesenneyens.be. Of neem direct contact met ons op via onderstaande gegevens om uw situatie te bespreken.

Contactinformatie

Adres: Kloosterpoort 21 - 3960 Bree

Telefoonnummer: +32 (0)89 25 85 25

E-mail: advocaten@paesenneyens.be

Image description

U moet verschijnen voor de politierechtbank of correctionele rechtbank. Wat kunt u vooraf doen? Hoe verloopt een terechtzitting voor de politierechtbank of de correctionele rechtbank?

https://justitie.belgium.be

Advocatenkantoor Paesen-Neyens-Dirckx is uw partner in verkeersrecht en helpt u bij het bewandelen van de juiste juridische paden.

 

Contact | Advocaten PAESEN-NEYENS-DIRCKX | Bree

Wilt u dat Advocaten PAESEN-NEYENS-DIRCKX uw juridische zaken behartigt, neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Blijf in het nu

In de kijker

Contacteer ons

Advocaten PAESEN-NEYENS-DIRCKX

Wilt u dat Advocatenkantoor PAESEN-NEYENS-DIRCKX uw juridische zaken behartigt, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.